All projects in Cultural & Historic Tours

Nieuw bij ExHEM: Culturele en historische reizen.

Bij ExHEM hebben de reizen tot nu toe altijd in het teken van de professie, het werk gestaan.

Daar hebben we onze reputatie mee opgebouwd, en daar gaan we natuurlijk met veel energie en innovatie mee door.

In de loop van de jaren hebben we gaandeweg een veel bredere expertise verworven: Mooie streken met een uniek karakter. Maar die waren niet altijd in een reis rond best practices in te passen. En in ons netwerk groeide langzaam het aantal mensen met kennis en ervaring, en meestal ook een culturele achtergrond, die hen tot een bij uitstek geschikte gids zouden maken voor de reizigers die op een reis net iets meer willen.

‘Zonde, dat jullie daar niets mee doen’, zo werd wel eens gereageerd in een evaluatiegesprek.

En dus hebben we besloten om dat nu wel te gaan doen.


 

Wat voor reizen zijn de Culturele en historische reizen van ExHEM?

We richten ons op interessante streken en steden, met een rijke en diverse culturele en historische structuur.

En we richten ons op de reiziger die al wat heeft gezien en meegemaakt. Waarschijnlijk bent u in enkele van de reisdoelen hieronder al geweest; lang geleden, of in een ander verband. Maar nog nooit in deze constellatie.

Niet zonder trots bieden we een serie kleinschalige reizen aan, waarbij we de lat hoog leggen. Ontwikkeld en  begeleid door deskundigen, u reist onder begeleiding van iemand die er thuis is; hetzij door geboorte, hetzij door studie of onderzoek. Soms ook door beide. En u reist in een groep  deelnemers die we in eerste instantie in ons eigen netwerk werven, dus met een vergelijkbare achtergrond. Op deze manier denken we iets van waarde te creëren.